Prijevoz i postavljanje kontejnerskog skloništa na Jabukovom podu

Written by Teo Bartulovic.

helikopter 00U četvrtak 19.11. 2020. HPD Sv. Jure Zagvozd uz pomoć Hrvatskog Ratnog Zrakoplovstva tj. helikopterske posade iz Divulja obavilo je zahtjevan zadatak prijevoza kontejnera/skloništa i materijala za uređenje skloništa, na Jabukov pod, te dijela materijala za uređenje manjeg skloništa na području Mišljena!

U akciji je sudjelovala osmeročlana posada helikoptera na čelu sa bojnikom Jovićem, te članovi HPD Sv. Jure. Četiri zahtjevna leta su odrađena vrlo uspješno i po planu! U travnju iduće godine je u planu prijevoz montažne drvene kuće na područje iznad Kaoca te montaža iste!

U tome ćemo također imati pomoć Hrvatske vojske. Nakon niza akcija čišćenja planinarskih staza na sjevernoj strani Biokova, tijekom srpnja i kolovoza, ovo je glavna ovogodišnja akcija našeg HPD-a.

Veliko hvala Hrvatskoj Vojsci na velikoj pomoći. Hvala svim članovima HPD-a koji su bili na raspolaganju te svima koji su na bilo koji način pomogli i koji će pomagati u budućim akcijama!


HPD Sveti Jure Zagvozd

Galerija

POVEZNICE

GPX: Milići - Očesci - Sv. Jure

Pravilnik o markiranju Hrvatskih planinarskih putova

Četverodnevni pohod na sv. Juru

Planinarski križ sa crkvice svetog Jure

Radiotelevizijski odašiljač Biokovo na Sv. Juri

Crkvica svetog Jure na Biokovu je na vrdolskoj strani

GPX: Turija - Sv. Jure - Lokva - Motika - Sv. Ilija - Bast - Dedići

cistoca s
Čisto sačuvaj čistim! Nečisto počisti! (click to enlarge)

Ukoliko primijetite eventualne pogreške i/ili imate sugestije za poboljšanje molimo Vas da nam iste dojavite ispunivši kontakt obrazac kojeg možete pronaći na našim internet stranicama u kontakt sekciji. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju. Za bilo kakva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte!


Autor: Teo Bartulović
Photo: Teo Bartulović
Copyright © HPD Sveti Jure Zagvozd 2013 - All Rights Reserved!

dali svoj obol na ovogodišnjim pripremnim akcijama