Želimo Vam blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu godinu

Written by Teo Bartulovic.

hiker 00Dragi naši čitatelji, prijatelji i suradnici,

na kraju još jedne godine želimo se zahvaliti svima vama koji ste ove godine bili uz nas te poželiti sretnu novu godinu i svima koji slave čestit Božić i božićne blagdane, uz iskrene želje da vas nova godina podari sa obiljem dobrog, mnoštvom planinarskih susreta i još više osvojenih vrhunaca! 

HPD Sv. Jure 2015. godine, točnije 8. travnja, slavi 20 godina osnutka pa novu godinu dočekujemo i s većim nestrpljenjem i očekivanjima nego inače. Povodom dva desetljeća djelovanja kroz cijelu sljedeću godinu je planiran niz akcija i događanja kako bi adekvatno proslavili ovu obljetnicu. Uz sve navedeno kao šlag na torti je planiran i osnutak speleološkog odsjeka s namjerom da se nastavi i očuva dugogodišnja tradicija istraživanja speleoloških objekata koju je započeo akademik Josip Roglić davne 1934. godine kada je objavio prvi poznati nacrt nekog speleološkog objekta (Ledenica Jarova rupa) na Biokovu u disertaciji "Biokovo – fizičko-geografske osobine".

Ulaskom u 2015. godinu ulazimo i u treću godinu djelovanja našeg malog web portala, iskreno se nadamo da smo ispunili vaša očekivanja kako po pitanju sadržaja tako i po pitanju ažurnosti. Zamisao je bila da se konstantom aktivnošću u praksi i na internetu nastoji promicati našu velebnu planinu Biokovo, njenu jedinstvenu ljepotu, veliko bogatstvo biljnih i životinjskih vrsta, njene ponikve, vrtače, škrape, doce, špilje i ledenice te nebrojne kraške jame.

U nečemu smo uspjeli u potpunosti, u nečemu smo tek krenuli u pravom smjeru, no on što je najvažnije je da s razvojem nećemo stati. Svjesni smo da ima još dosta prostora za poboljšanja i unaprjeđivanje portala i otvoreni smo za sve oblike suradnje, bilo da se radi o inicijativama pojedinaca, udruga, društava ili eventualnih sponzora :D

Svaka kritika, komentar i sugestija su nam izuzetno i važni i vrijedni, ponekad i vrjedniji od riječi hvale pa vas molimo da se ne ustručavate i da nas kontaktirate na vama preferirani način, bilo putem komentara tu na stranici, bilo putem facebook-a bilo putem e-maila… ;)

Srdačno vas pozdravljamo,
HPD Sv. Jure Zagvozd

 cestitka hpd


Autor: Teo Bartulović
Photo: Teo Bartulović
Copyright © HPD Sveti Jure Zagvozd 2013 - All Rights Reserved!